Prijave & Diplomatija
2 posters
Stranica 1/1
Prijave & Diplomatija
Ovdje pisite ako zelite saradnju sa nasom ally ili ako se zelite prikljuciti nasoj ally!!!
zelim u ally!!
ej pozzz jako mi se sviđa vasa ally i zelio sudjelovat u njoj pa tako ako mogu javite mi!!
hvala!!
hvala!!
dujma- Gost
Re: Prijave & Diplomatija
ovako zanima me koliko mi treba otprilike stanovnika da bi konkurisao da se priključim vašoj alijansi
vidim da ste najbolji jbg jesam nedavno počeo al eto lagano se razvijam cca 90 stanovnika pa aBd vama se jednom priključim
vidim da ste najbolji jbg jesam nedavno počeo al eto lagano se razvijam cca 90 stanovnika pa aBd vama se jednom priključim
Edin- Gost
Edin (citat):ovako zanima me koliko mi treba otprilike stanovnika da bi konkurisao da se priključim vašoj alijansi
Za ulazak u glavu ally nema odredjen broj stanovnika....U glavnu ally se moze uci preko nasih wing-ova!!!Morate neko vrijeme biti u wing-u i kada mi steknemo povjerenje u vas onda postoji sansa da udjete u glavnu ally!!U glavnoj ally su samo povjerljivi igraci, tako da bezze ne pitate da udjete u glavnu ally samo u wing mozete!!!
Hvala!!!
pa u koji wing mogu ako več mogu i koga ču zamolit da mi pošalje pozivnicu
Edin- Gost
Edin (citat):pa u koji wing mogu ako več mogu i koga ču zamolit da mi pošalje pozivnicu
Nisam siguran dali mozes ali vidi...neznam kakav si koliko imas stanovnik i sl. Javi se u neki od wing-ova pa vidi hoce li te primiti!!pozz
ulazak u ally
pa hoče li neko objasniti primate li nove članove u ally i na koji način, ako primate, ja bih sa vama jer sam odani patriota i hoču samo sa onima koji imaju u nazivu "bih" bosna i sl. pozdrav
miki- Gost
Stranica 1/1